A somewhat interesting subplot to always this trash chat is thatwholesale nfl jerseys Bush, Landry and Pouncey are represented at the same agent Joel Segnfl jerseys cheap onsaleal of Lagardere Unlimited Football. Segal was co-agents with Chafie cheap nfl jerseysFields aboard Maybin's five-year, $24.6 million neophyte contract winfl jerseys wholesaleth the Bills. Fields namely instantly listed as Maybin's lone agent.wholesale nfl jerseys cheap

podaljševanje las, podaljšava las

prva stran galerija dopolnjevanje las nagradna igra domača stran salona

  podaljševanje las, podaljšava las
 
 
Kaj pomeni dopolnjevanje las?

 

To je sorazmerno enostaven postopek dopolnjevanja las na predelih lasišča, katera so zaradi izpadanja las, iz kakršnih koli razlogov slabše poraščena, ali pa sploh niso.

Za uspešno dopolnjevanje las Vam danes ni treba več k lepotnemu kirurgu, da Vam s kirurškim posegom dopolni lase. Dopolnjevanje je dandanes možno uspešno opraviti že kar v frizerskem salonu, brez kirurškega posega. Enostavno, brez tveganja in brez bolečin. Dopolnjevanje je primerno za vso populacijo, ne glede na spol ali starost.

 

Zakaj sploh imamo lase?

Lasje igrajo v našem življenju zelo pomembno vlogo. S frizuro lahko izražamo svoj značaj, pripadnost, stil življenja, ne zavedamo pa se, da nam prav ta »kožušček« omogoča, da imajo naši možgani stalno temperaturo. Ščitijo nas pred zunanjimi vplivi, kot so UV žarki, visoka oziroma nizka temperatura …

Vsakdo ve, da nam na pomlad in na jesen lasje močneje izpadajo. To je to. Narava sama poskrbi in uravnava z našim »kožuščkom« da imamo ravno pravšnjo zaščito možganov za takratni letni čas. Ko pa tega »kožuščka« ni ali pa je osiromašen, smo prisiljeni poskrbeti za alternativo. Na voljo imamo kar nekaj tovrstnih pripomočkov, kot so na primer čepice, klobuki, lasulje, rutice, slamniki… Lahko pa se odločimo, da si lase enostavno dopolnimo.

Kako dopolnjujemo lase?

 


 

Postopek je hiter enostaven in izredno učinkovit. Glede na obliko Vašega prizadetega dela lasišča Vam izdelam tenko mrežico, to pritrdim z robovi na še obstoječe lase s pomočjo kvačkice, del lasišča zaradi katerega pa ste se sploh odločili za dopolnjevanje,  dopolnim z lasmi, katere ravno tako s pomočjo male kvačkice vpletem v mrežico. Lasje za dopolnjevanje so naravni in tudi glede barve in morebitne naravne skodranosti ni problemov, saj imamo na voljo zelo široko in obsežno paleto las in tudi mrežica za dopolnjevanje je iz naravnega materiala.

 

 
 
Kaj pa potem, se sprašujete?

Res je. Lasje rastejo. Tu pa postanete odvisni od svojega frizerja! Na dva do tri mesece se morate najaviti pri Vašem frizerju, da Vas pristriže in mrežico primakne k lasišču, sorazmerno z rastjo las.  

In to je to! Hitro, enostavno, brez bolečin, brez tveganja za okužbe ali alergije, varno in hkrati neopazno za okolico. S tem da imate dopolnjene lase s pomočjo tega postopka ste neovirani pri vsakdanjih aktivnostih, saj so čvrsto pritrjeni, normalno se rekreirate, tuširate, češete, spite z dopolnjenimi lasmi. Kajti nemogoče je, da bi si jih sami odstranili, ali da bi Vam jih lahko nekdo »potegnil« dol. To zmore samo Vaš »dopolnjevalec«. 

V kolikor ste se našli v tej ponudbi, Vas vabim, da se oglasite v našem frizerskem studiu, ali pa enostavno pokličite po telefonu in se dogovorite za termin.

 

prva stran galerija dopolnjevanje las nagradna igra domača stran salona

TEL 01/ 430 18 84 free web tracker

Copyright © 2006 Frizerski Studio LEDINA